Всички Категории

Подредено и стилно

24 февруари 2022
Подредено и стилно

За да подредим секцията,така че тя да изглежда добре трябва да се съобразим с много детайли и особености, още преди нейната покупка. Основния фокус е нейния размер и като цяло концепцията ни за интериор. Ако харесвате простора във вашия дом може да заложите на модулни системи като позиционирате някой от модулите на стената. Те ще стоят елегантно, а tv шкафовете ще бъдат необходим акцент. Стенните TV панели семпло и стилно скриват кабелите и визуално надграждат стената около телевизора.

Последната тенденция за интегриране на телевизорите в интериора повелява комбинирането на нисък телевизионен шкаф и TV панел на стената, на който е монтиран телевизорът.

Страхотно допълнение към интериора е добавеното лед осветление, което ще внесе уют и романтика. Можем да отбележим, че съвременната секция е част от декорирането на стаята, а не основна мебел, която да служи за побиране на багаж, така че да отделим време и внимание на аксесоарите, които ще изберем за нея. Ако искате секцията ви да изглежда свежа, то най-добрата идея е да сложите цветя, книги или дори да наредите снимки. Ако има шкаф с витрина, добавете изящни стъклени предмети. Винаги би било добра идея да сложите килим пред секцията в цвета в които е тя.

След като вече имате концепция за вашата секция, можете да пристъпите към поръчка, става бързо и лесно, само с няколко клика. Ние ще се погрижим за вашата безплатна доставка!

Още новини
Най-доброто за детската стая

Как да обзаведа стаята на детето си?

24 февруари 2022
Някога питали ли сте се какво ви трябва за перфектната вечеря?

Създайте перфектната вечеря, насладете се на времето със семейство и приятели прекарано в уюта на вашия дом!

24 февруари 2022
Елегантност и стил във вашата спалня

Задавали сте си въпроса как да обзаведете вашата спалнята?

24 февруари 2022