Всички Категории

Най-доброто за детската стая

24 февруари 2022
Най-доброто за детската стая

 

 Детската стая може би изглежда лесна за обзавеждане но всъщност, тя е предизвикателство за повечето родители.
Там детето трябва да прекара всичките си етапи - от бебе до капризен тийнейджър. Децата растат толкова бързо! Затова трябва да подберете мебели, които детето може да използва на всяка възраст. Например вместо да сменяте детското легло на няколко години, по-добре вземете едно голямо, което детето да може да използва във всичките си степени на израстване. В опита да зарадваме детето си купуваме интересни и модни аксесоари за детската стая, но нещо което заслужава специално внимание към неговото здраве и безопасност е избора на правилен матрак. Ако все още не сте на ясно какво да изберете, посетете нашия онлайн магазин, ние с радост ще ви консултираме и ще помогнем да направите вашата поръчка.
<

Едно дете има нужда от място на което да държи вещите си. Необходимо добре планирано детско обзавеждане - гардероб, както и шкаф, в който да държи сезонни дрехи, бюро и стол за училищна подготовка. При нас ще намерите красиви и функционални решения. За цялостния комфорт в детската стая допринасят практичните модулни системи, с тях ще можете да планирате пространството така, че всяко нещо да си има място. За стените изберете по неутрални цветове не е нужно да следвате правилото „за момичетата розово, за момчета синьо“ по добре ги боядисайте в бежово или някои пастелен цвят така че мебелите да изпъкват на фона на стаята. Добавете подходящ аксесоар, например интересна детска табуретка с ракла в която да съхранявате по дребните играчки, класически барбарон или модно кресло за вашия тийнейджър.

Комбинирайте смело и открийте перфектната стая за вашето дете, като се доверите на нашите консултанти! Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за вашата безплатна доставка, при покупка над 500 лв.!

Още новини
Някога питали ли сте се какво ви трябва за перфектната вечеря?

Създайте перфектната вечеря, насладете се на времето със семейство и приятели прекарано в уюта на вашия дом!

24 февруари 2022
Елегантност и стил във вашата спалня

Задавали сте си въпроса как да обзаведете вашата спалнята?

24 февруари 2022
Подредено и стилно

Как да подредим секцията си така, че тя да изглежда подредено и стилно? Eто и отговора на този въпрос, които много хора си задават

24 февруари 2022