0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

- Безплатна доставка – при поръчки над 500 лв. клиентът не заплаща транспорт, така както е упоменато в общото описание или в дадения продукт под формата на текст или стикер БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

- Цената на транспорта се заплаща от Клиента съгласно установен калкулатор на куриерската фирма, който е обявен на интернет страницата (за поръчки под 500 лв.).

- Доставката на мебели от онлайн магазин onlinemebeli.bg се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД. Плащането се извършва с наложен платеж или по банков път. При плащане с наложен платеж, се начислява фиксиран процент върху съответната сума, която се заплаща на куриера след преглед и тест на стоката, както следва - 1.2% до офис на куриерската фирма и 2.4% до адрес на клиента.

- Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС и са обявени в електронния магазин. Цените са за единично количество и в цената не е включена стойността на транспортните разходи.

- Плащането може да се извърши авансово чрез заплащане на цялата сума или частично, като във втория случай доплащането /останалата част от цената/ се извършва при доставка на стоката чрез наложен платеж. В случай на плащане чрез наложен платеж при доставката купувачът получава от куриера документ, в който е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена.

- При направена заявка на неналична стока се заплаща аванс, в размер определен от служителите на електронния магазин. Onlinеmebeli.bg си запазва правото да изисква заплащане на аванс и за други направени поръчки.

- Заплащането на аванс се извършва само със съгласието на клиента, като при отказ от негова страна да заплати авансовата сума, Onlinemebeli.bg има право да откаже да сключи договор за покупко – продажба и доставяне на поръчаното.

- Клиентът се съгласява, че действието по авансовото плащане на стоката ще се счита за изрично съгласие по смисъла на чл.53 от Закона за защита на потребителите.

- Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева.

Банкова сметка:
Фирма: ТК КОМФОРТ ООД
BIC / SWIFT: BPBIBGSF
IBAN: BG 27 BPBI 7922 1015 5996 01
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД - клон Благоевград