0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

Матрак Nord Star

Бърз преглед

 Доставка до 5 работни дни при наличност!

1 469,00 лв.

Наличност: В наличност

* Задължителни полета

1 469,00 лв.
pariba

Детайли

Матрак Nord Star е изтънчен двулицев модел, създаден по най-новите технологии при изработката на матраци. Продуктът на Матраци ТЕД е изграден от интелигентна I-Springs Super Comfort технология с 2000 опорни точки и височина, която впечатлява и създава лукс и допълнителен комфорт. Добавеният слой кокос гарантира максимална стабилност на цялата конструкция. Моделът притежава вграден топер, чиято пяна е обогатена с растително масло от нероли. Наличието на слой латекс и нанопружинки дава възможност за регулиране на твърдостта на матрака според вашето лично усещане за комфорт – система 4 в 1. Модерната и луксозна дамаска от текстил BioRhythm, изграден от минерали по иновативна формула, се грижи за здравето ви, създавайки биоритмично равновесие. Матрак Норд Стар има лятна и зимна страна за сън, съставени съответно от памук и вълна.

Характеристики на матрак Nord Star:

-Пружинен пакет мултипокет

-Слой кокос

-Високоеластична пяна

-Висококачествен текстил (2.9% BAMBOO, 26.4%COT, 70.7% PES)

-Вата (памук/полиестер) и вата (вълна/полиестер)

-Полиуретанова пяна

-Памучен текстил

Характеристики на топ матрака: -Нанопружинки -Латекс Калъф с цип от висококаествен текстил Вътрешен калъф от памук (100%)

Двулицев матрак Nord Star e предназначен за използване с подматрачна рамка. Височина на матрака - 35 см. (+/- 1 см.). Гаранционен срок - 10 години. Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 794 лв.