Всички Категории

Разтегателен Ъглов диван СЕНА NEW

  • Марка: ПАРАЛЕЛ

Разтегателен Ъглов диван СЕНА NEW

  • Марка: ПАРАЛЕЛ
Цена
3 099,00 лв.

РАЗТЕГАТЕЛЕН ЪГЛОВ ДИВАН СЕНА NEW

 

ОПИСАНИЕ

 

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Сена NEW. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  • Модерен и функционален подлакътник с вградена етажерка
  • Ексклузивен дизайн и несравним комфорт
  • Голяма лежанка и ракла

 

 

При ъглов диван Сена NEW, патентования „потапящ“ механизъм за сън е надежден и удобен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалната част нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата на дивана с една ръка. Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил.

Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът при Сена се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Сена са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, както и обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

+

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане