Всички Категории

За нас

Обзаведете дома си по най - уютния начин!

 

 

Онлайн Мебели БГ е утвърден лидер сред търговците на мебели в онлайн пространството в България вече повече от 10 години.

Ние вярваме, че всеки заслужава истинско качество - на трапезата си, в дома си, във взаимоотношенията си. Затова имаме стриктна политика за подбор на доставчиците и Ви предоставяме подбран асортимент от мебели, които са практични, издръжливи и изработени с внимание към всеки детайл.

В нашия електронен магазин ще откриете най-актуалните мебели и аксесоари за спалня, хол, кухня, дневна, детска,офис и градина. Наш квалифициран консултант ще Ви помогне да изберете най-подходящото обзавеждане за Вашия дом. Предлагаме практични, комфортни и естетически издържани маси за хол, маси за трапезария, ъглови и разтегателни дивани, столове за кухня, столове за трапезария, кухненски шкафове, секции, скринове, спални и спални комплекти, легла, гардероби и матраци от нисък и висок клас.

 

Онлайн Мебели БГ e официален вносител на Треска Мебел Трейд, Македония.

Треска Мебел Трейд ООД е компания, специализирана в производството на мека мебел и мебели от масив - трапезни маси и клубни маси. Моделите им са изработени от дървена конструкция и селекция от висококачествени материали. Със своето добре познато качество, компанията присъства на пазара от 1972 година.

Ние вярваме в хората и в индивидуалното значение на всеки за общия успех. Затова постоянно се стремим да развиваме, обучаваме и вдъхновяваме екипите си. Уважаваме и вярваме на нашия потребител. Знаем, че изискванията му изхождат от желанието му да осигури качествен живот на себе си и близките си хора, затова приемаме много сериозно мнението му. Вслушваме се и в критиките, и в похвалите и сме благодарни, че сме част от живота на хиляди български семейства.

 

Бъдете в крак с най-новите събития в света на мебелите!

 

 

Последвайте ни и в социалните мрежи

Facebook

 

Kлиентско обслужване:

Tel: 0878 80 15 80

Email: onlinemebeli@gmail.com

 

Банкова сметка:

Фирма: ТК КОМФОРТ ООД
BIC / SWIFT: BPBIBGSF
IBAN: BG 27 BPBI 7922 1015 5996 01
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД - клон Благоевград